Warzywa mają nieskończenie wiele zalet i jedną wadę - ich krótkotrwałość.
Przez wieki utarło się kilka sposobów na konserwowanie żywności i do dzisiaj korzystamy z kilku z nich: mrożenia, konserwowania w kwaśnej zalewie i pasteryzowania.
W naszej ofercie warzyw mrożonych znajdziesz m.in.:
brokuł
fasolę szparagową
kalafior
paprykę w paskach
marchew w kostce
marchew mini
szpinak
mieszanki warzyw, jak marchew z groszkiem, bukiet warzyw, mieszankę 7 składników, warzywa na patelnię, włoszczyznę
Spośród warzyw i owoców konserwowych sprzedajemy chociażby:
ananasy
brzoskwinie
ciecierzycę
fasolę czerwoną
groszek
kapary
kukurydzę
ogórki kiszone i konserwowe
oliwki zielone i czarne
paprykę czerwoną, 3 kolory i jalapeno
pomidory całe, krojone, suszone i koncentraty pomidorowe
soczewicę
szparagi
sałatkę szwedzką